Nak Souvenier best?

Macam mana nak upload gambar dari iPad?

Macam mana nak upload gambar dari iPad?

Dari entry INI tadi, terdapat pertanyaan dari akak KAWAN BARU nur..

Soalannya: cemane nak upload picture dari photo album iPad?

Untuk pengetahuan akak.. Nur pun tak begitu arif tentang iPad ni. Al maklumla.. sebenarnya masih mengejar hadiah iPad2 dari MommyLyna (itupun jika ada rezeki.). Jadi tak dapatla nak menerangkan kat entry ini. Namun, diharap kawan-kawan pembaca Blog ALL IN ONE ni dapat tolong akak..

Bila di GOOGLE link ni yang dapat.. http://hairulazni.com/tag/macam-mana-cara-nak-upload-file-melalui-safari-browser/ harap ianya dapat bantu sikit sikit.. 


VIEW PHOTO HERE..

4 comments:

Deru Ombak said...

Uih..errrr... !!! Mekaseh bnyk Nur,, adeh!!! Menyusahkan sungguh akak ni.. Dah try mcm2 x menjadik gak dia.. Since tengok label n3 nur ada tulis ipad tu yang cuba tanye. Untuk blog jerk yang x reti lagi, yang lain like fb, tweet, and other posting ok la pulak. Jadinya terpaksalah menggalas laptop bila kehulu kehilir Thanks for the link given.. Akak try usha.. T_T.

EZAD AMIR said...

erk..xreti guna ipad gak...ekekekek...
try tnya kt group smart hacker...kt sana ada pakar2 gadget..

whitecappuccino said...

ipad pun takder..:)

Noraim said...

nak upload cmne, ipad pun takde. hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...