Nak Souvenier best?

MAIN 6 JAM.. FUYOHH

~KITA YANG NAK BERSENAM 30 MINIT PUN DAH PANCIT.. MEMANG HEBATLE DIORANG DUA ORANG NI..

Djokovic mengatasi pemain Sepanyol itu dalam pertarungan lima set, perlawanan akhir paling lama dalam sejarah grand slam, 5 jam 53 minit bagi menempatkan namanya sebagai pemain kelima yang berjaya merangkul tiga gelaran grand slam berturut-turut.

“Anda dalam kesakitan, anda dalam derita, anda tahu anda perlu mencuba menggerakkan kaki anda, anda cuba untuk meraih mata, hanya satu mata dan satu permainan lagi,” katanya.
“Anda terlalu sakit dengan jari kaki berdarah. Situasi amat teruk tapi anda cuba menikmati kesakitan itu.” Pemain berusia 24 tahun itu berkata, kemenangan di Wimbledon tahun lalu istimewa tapi kemenangan di Melbourne lebih istimewa.

“Perlawanan ini yang terbaik kerana kami bermain hampir enam jam dan ia menakjubkan,” katanya.

3 comments:

Lin Azlina said...

naik tangga sikit pun dahlotih...haha

Pok Amai-Amai said...

Peh! Semput mak! Sy yg tgk live pun dah tak sgp nak tgu lama tau!.....tgk takat set yg ke 3 je....

amirah said...

punyala lama kan..fuhhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...