Nak Souvenier best?

Faktor Kimia

Yusry juga menafikan bahawa dia cemburu andai melihat Lisa bergandingan dengan lelaki lain dalam filem itu. Ujarnya, selain bertindak sebagai pelakon utama dia juga turut menjadi pengarah bersama dengan Jason Chong untuk filem Ular itu nanti.

Menurut abang sulung Yusry, Norman Abdul Halim merangkap ketua pegawai eksekutif kumpulan KRU Studios pula, pada perancangan asalnya memang Yusry tidak terlibat membintangi filem itu kerana dia sibuk dengan penggambaran Vikingdom.

“Kebetulan penggambaran Vikingdom tamat sebelum bermulanya penggambaran filem Ular. Jadi, saya fikir ada baiknya jika digandingkan Yusry dan Lisa dalam Ular atas faktor kimia yang ada pada mereka. Yusry juga sudah lama tidak berlakon. Kali terakhir dia berlakon dalam filem Cicakman,” tutur Norman.

Ditanya adakah pemilihan Lisa sebagai watak utama dalam filem Ular disebabkan dia bakal menjadi adik iparnya, kata Norman, sudah lama dia ingin mengambil Lisa untuk membintangi filem terbitan KRU Studios. Tidak timbul soal dia bakal adik ipar atau kekasih Yusry.

~CHEMISTRY LA TU KAN..

4 comments:

KaK LimAh Si SupiR said...

ahaha..nk baku sgt kan..faktor kimia :P

JungRara said...

jelez la ngan diorang ni..hihi...

insan_marhaen said...

tak tau nak komen. so, no komen!

Deru Ombak said...

Chemistry keluarga :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...