Nak Souvenier best?

Tak Nikmat Kalau Tak Sedut,

Tak Nikmat Kalau Tak Sedut,

Tadi petang ada nonton channel rancangan travel travel dan makan makan tu,
Yang Anth0ny apatah yang h0stkan tu,
Kisahnya dia ada g travel kat satu tempat ni,
Tiba time makan makan tu adalah hidangan siput,


Biasa la,bila dah tengok orang makan, sure tergoda juge gak,
Nak nak pula yang dia makan tu siput sedut!!!


Malangnya dia guna pengcungkil gigi untuk menikmatinya,
Duhh, rasa macam tak best la pula kan,
Kalau sedut terus baru le namanya siput sedut,
Kalau camni letak nama siput cungkil je la,

6 comments:

Deru Ombak said...

Hehehe...

Dorang mmg bengap Nur... Apa siput pun dorang cungkil..isk isk..

YaYaNsMuM said...

haha!lawaksss le pulak...siput cungkil...hikhik...nak buat cmne..kat tmpt diorang cungkil2 je reti kot...huhu

~Nana BamBam~ said...

ape barang cungkil2..x gempak.

sedut jelah...sedalam dalamnya..baru best..haha :P

whitecappuccino said...

ha'ah..nama lagi siput sedut dah tentu kena sedut

.........cP~ said...

Hahaha. Rasa kalau cungkil mesti nampak fizikal dia yang berlendir tu kan. Lepas tu color hijau. Cam tak berapa rela nak makan je. Sedut sampai pitam memang nikmat.

mia said...

lain org, lain caranya kan. hehe. kita guna cara semulajadi lagi AWEsome, muhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...