Nak Souvenier best?

BLOG PERSEDIAAN PERKAHWINAN.

Itu hari ada buat entry ini: http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-blog-hebat.html.

Kali ni nak sambung pula.
Idea untuk buat senarai tentang blog PERSEDIAAN PERKAHWINAN ni bila ada kawan blogger, iaitu Kina yang tulis tentang persediaan dari dia nak tunang sehingga la dah selamat berkahwin. Alhamdulillah. Yang menariknya adalah dia SUKA buat semuanya dengan SENDIRI. Ya, tepat sekali.. DIY THINGS..Jadi baanyaak SAVE DUIT..

Antaranya....

dan banyak lagi yang dibuat sendiri.. kagum kan.. PERSIAPAN PERKAHWINAN KINA.

TAHNIAH KINA & PUDIN.
SEMOGA KEKAL KE AKHIR HAYAT DAN DIBERKATINYA..
TAHNIAH DAH BERBADAN 2 JUGA YA..


Kawan-kawan ada nak suggest blog yang best untuk rujukan persiapan perkahwinan ke?.. Bolehla suggest kat komen tu ye..

6 comments:

Errah said...

puas hati kan if buat semua sendiri..dah la save bajet..hati pun gembira ...moment yg sgt brhrga

1st time komen cni..hikhik..tak tau la blog2 cam2..sapa2 yg tau bg la tahu..suka tgok dorang diy2 ni

~Nana BamBam~ said...

Subhanallah..cantik..and berseri seri.

ramizan sajali said...

:)

renjerkabloi said...

huhu renjer pun nak kawen! mak nak duit!! huhu :P

Cik tikah said...

cantiknya :)

Cik FaRiZaM said...

cantik nye. dia buat sndiri ke? pandai nye.....nak belajar !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...