Nak Souvenier best?

Cerita Tentang INCOME HASIL BLOGGING.

Cerita Tentang INCOME HASIL BLOGGING.

Sejak mengaktifkan diri dengan BLOGWALKING kembali.. terasa bersemangat nak update blog.
Terutamanya bila baca entry entry yang menunjukkan INCOME HASIL dari BLOGGING.
Pada awalnya mereka hanya tulis BLOG secara suka-suka.. dengan tak semena mena, ada pula iklan di blog yang MENJANA PENDAPATAN kepada mereka..
Bersemangat la nak sentiasa UPDATE blog kan?..

Macam macam kategori INCOME yang mereka dapat.
Ada yang setiap bulan memang masyukk..
Ada yang dah duatahun berBLOG masih belum boleh CASH OUT..
Sifu blog ni.. baru je reveal income dia untuk tahun lepas.. dekat 12k tu.. fuh.. seronok rasanya..

Kalau betul betul nak buat INCOME dari blog kena pandai la belajar dari yang terror.

Untuk suka suka..tambah kawan.. meh belajar kat blog ni..

13 comments:

mas saari said...

kita pun tak pernah dapat lagi... tapi tak kisah sangat, kalau dapat itu rezeki!

Lady Milo said...

semangat! semangat!

tapi kalau blogging utk duit semata, mesti pancit di tengah jalan..

N@SIQUE said...

duit mmg best~~!!!!,,duit² kemanakah duit..sapa sifu tue?nk kenai gak..:D

atuk said...

Assalamualaikum Nur

pulussss...belum pernah dapat lagi ... he he

Rai said...

seronoknya sampai 12k tu...

Chik Att said...

huhhhh banyak ....

shark said...

rezeki masing2..
shark pung masih tercari2 sumber di blog ni..

Cho Zila said...

wau dasatnyer.. kalauler akak yang dapat ... ehmmmm berangan....

Kakzakie said...

12K banyak tu... kakak berblog tak menjana duit sekadar mengisi masa terluang je...

Ardini Humaira said...

wow.. 12k! seronoknye... dni :D

KaK LimAh Si SupiR said...

fuyoooo..12k tuuuu..masyukkk

Cik FaRiZaM said...

selepas ber Blogging selama setahun baru sy dpt cash out nuffnang. then baru nuffnang sy laju sikit....tk sampai sethn dah leh cash out tp sy tak cashout , nk tunggu byk sikit.hehehehehe~ sy amik tips dr blogger yg hebat2....salah sorang nye kawan sy sendiri, so sng la nk dpt tips....salam perkanalan semua...singgah blog sy...

SembangMalaysia said...

sape2 leh ajar SM untuk dpat duit lebih skit.. dah lama dah ni tak leh cash out lagi.. huhuu.. En All in One.. Please follow my blog at http://sembangmalaysia.blogspot.com/ .. Sm dah follow blog ALl in one

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...