Nak Souvenier best?

Logik Ke Tak?

LOGIK JE KAN BABY ADA GIGI?

NEWCASTLE, Britain - Tangisan seorang bayi beberapa minit selepas dia dilahirkan mengejutkan sepasang suami isteri apabila mereka melihat dia memiliki dua batang gigi kacip, lapor sebuah akhbar semalam.

Biasanya, gigi pertama hanya tumbuh apabila bayi mencapai usia di antara enam bulan hingga setahun.

Namun, Summer Whelan dilahirkan dengan dua gigi kacip yang lengkap pada geraham bawahnya.

Bayi perempuan milik Andy Whelan, 35 dan isterinya yang berusia 31 tahun, Karen itu dilahirkan dengan berat 3.1 kilogram di sebuah hospital di sini, tenggara England pada 20 Julai lalu.

"Sejurus selepas Summer dilahirkan, dia menangis dan saya menjerit 'dia memiliki dua gigi depan'," katanya.

"Dia berada dalam keadaan baik,'' tambah wanita tersebut. - Agensi

3 comments:

Mommy Fara said...

Baby umur 4 bulan ade gigi pn dah bt sy ternganga. Ni kan lak....

Cik Ila said...

Sebenarnya kat Malaysia pun ada kejadian macam tu,cuma tak diperbesarkan..mcm kwn Cik Ila,pergi tgk baby dia...dah ade sebatang gigi masa lahir....mmg ajaib

~Nana 귀여운~ said...

kuasa tuhan...kunfayakun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...