Nak Souvenier best?

Alat penggera pun tak dak.. Mak chaq.

~Nur rasa kalau kawasan kejiranan kita selamat, tak perlu la nak pasang alat penggera bagai.. setuju tak?
ENTRY ITU HARI
  • rumah saya tak guna..tapi kawan ada suggest guna home alarm system dari amway..ada remote control dan wireless..senang nak kawal.. -rai ourkizuna
  • saya pakai Paradox alarm system boleh cek entry saya kat sini http://husnamn.blogspot.com/2012/07/hidup-tenang-dengan-paradox-alarm.html -husna
  • Rumah makchaq pagaq pun tak dak, alat penggera pun tak dak... tapi nak tiduq memang kunci pintu dan grill, ada la 2 - 3 kali saja terlupa.. -mak chaq
  •  kawan memang nak pasang alarm kat rumah.. tak pun letak anjing pun boleh.. boleh ke? -fandy

5 comments:

Anum said...

setuju3

Aisy Nasiha said...

betul... yang penting kita ada langkah keselamatan dalam rumah dan kena alert dgn perubahan persekitaran..

┐('⌣'┐) (┌'⌣')┌ said...

bagus kalo ada penggera terasa selamat sikit kan. sekarang yang takutnye org msuk umah bukan setakat amek brg jer amek ngn nyawa2 kita sekali kan...mintak jauh lah kan :)

:: Mrs.Eady :: said...

betul betul betul..

Rai Ourkizuna said...

betul tu..rumah mak kat kampung tak pasang pun..ok je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...