Nak Souvenier best?

Kalau takde mood nak blogging camne ek?

Kalau takde mood nak blogging camne ek?


Punca kehilangan CIKGU DAHLIA dari cikgudahlia dot com telah pun di ketahui. Beliau akhirnya memunculkan diri di blog INI dengan komen:

owh dah mcm tu eh Dashboard Nuffnang.. hehe sis lama dok tenggelam Nur.. busy sket dgn study.. tmbh xde mood nk menaip post...huhuhu- DJ

~Kalau kawan-kawan takde mood naik menaip?, camne nak bagi mood tu datang balik?.. Nur pernah gak ada rasa macam sangat malas nak update..

5 comments:

Anum said...

anum rasa semua blogger ada rasa itu

:: Mrs.Eady :: said...

mmg ade..sampaikan kalo tgk blog je nak muntah..errr...

Miss Volvo said...

klu xde mood nk blog duk diam2 je :)

Norhaizan hakim said...

kalau kak zan tak ada mood..layan citer korea online..cari citer yg kelakor.

maszmadi said...

kalu xder mood nak menaip, dok dendiam atau main game kat PC, sambil pikir2 apa nak taip buat entry... haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...