Nak Souvenier best?

Kalau weekend masak sendiri ke makan luar?

Kalau weekend masak sendiri ke makan luar?

Bagi Nur, weekendla masa berkualiti yang berharga untuk bersama keluarga. Kalau kerja melangkaui weekend, pasti terasa satu kerugian kan.(tapi, bagi yang terpaksa nak buat macamana kan sebab itu punca rezeki).

Jadi, kawan-kawan pada waktu weekend ni biasanya suka masak sendiri makan makanan rumah atau makan di luar?. Nur ni kedua duanya ada la.. Kadang kadang makan di rumah, ada juga makan di luar (kalau nak celebrate something special la).

Yang penting waktu makan tu semua ahli keluarga berkumpul.. bertukar cerita bergelak ketawa..
Ah syurganya..

1 comments:

Terbang Bersamaku said...

suka masak sendiri..puas hati kowt dpt masak nie, even penat ckit tp berbaloi2...=)

tp seklai sekla tue suka jugak lepak2 mkn kat luar tmpt paling suka McD..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...