Nak Souvenier best?

Biasiswa Sukan Kementerian Pengajian Tinggi (KPT).

Biasiswa Sukan Kementerian Pengajian Tinggi (KPT).

~untung siapa yang ada bakat dalam sukan ni..

Info dari:
kosmo:

BERITA baik buat barisan atlet yang bertanding pada Sukan Institusi Pengajian Tinggi (SukIPT) 2012.Bagi pemenang pingat emas dalam setiap acara yang dipertandingkan pada temasya SukIPT 2012, atlet terbabit secara automatik layak menerima Biasiswa Sukan Kementerian Pengajian Tinggi (KPT).
Timbalan Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Saifuddin Abdullah berkata, terdapat 22 acara yang dipertandingkan dalam temasya SukIPT 2012 yang bermula 28 Oktober hingga 11 November depan.
"Biasiswa Sukan KPT ini kita hanya tawarkan kepada pelajar Malaysia yang menjadi johan dalam setiap acara yang disertai memandangkan kejohanan SukIPT 2012 ini turut disertai oleh pelajar antarabangsa.
"Kejohanan ini merupakan kali pertama kita anjurkan dan bagi memberi semangat kepada setiap pelajar yang menyertainya, jadi kita tawarkan kepada mereka biasiswa itu," katanya.
Saifuddin berkata demikian pada sidang akhbar selepas merasmikan Karnival Bola Keranjang 3on3 institusi pengajian tinggi (IPT) 2012 di Kompleks Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Kuantan semalam.


1 comments:

Myzul said...

Untung orang yang aktif bersukan ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...