Nak Souvenier best?

Dia cerita pasal sejarah?

~Minat sejarah tak?
TANYA DIA:


Sejauh mana tahap pengetahuan anda tentang sejarah negara anda?
[1] – Secara dasarnya sahaja. Setakat bila merdeka, siapa Perdana Menteri ......
[2] – Apa yang pernah belajar masa sekolah, so far ingat...
[3] – ketegori mengetahui perkembangan sejarah negara dengan baik... sikit-sikit jer yang tak tahu pun.

7 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

xminat sejarah....tapi dlu masa spm....pksakan diri juga....huhuhu....

Sukma Haron said...

minat sejarah SPM dulu A1....tapi sayang anak2 sekarang tak berapa minat sejarah kalau dpt baik pun setakat menghafal fakta tapi tidak memahaminya...izinkan sy copy ke blog saya...tq

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Anum said...

bagus org minat sejarah

♥ Nana BamBam ♥ said...

alamak da lupa..haha

JunAina said...

Rasanya Sejarah sehingga SPM masih ingat walaupun tarik2 penting berlaku tu semakin kabur. Budak2 sekarang belajar lagi ke subjek sejarah?

Kesuma Angsana said...

suka sejarah but selalu kalah bab2 ni dengan en hubby hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...