Nak Souvenier best?

Episod Akhir Nada Cinta.

Episod Akhir Nada Cinta.

Dengan jumlah episod sebanyak 244, Cerita NADA CINTA ni menjadi tumpuan penonton yang meminati Sinetron dari Seberang. Panjang betul episod NADA CINTA ni. Nur pernah le menonton sehingga beberapa episod dulu, lepas tu dah tak kuasa melayan. Meleret leret ceritanya.

Kalau kat Malaysia ni, drama Sembilu arahan Yusof Haslam le yang berjaya setaraf dengan sinetron seberang ni. Maklumle, sapai beratus episod juga cerita tu. 

Bila Nur google Episod Akhir Nada Cinta ni, direct ke blog nurizspace yang terkenal tu. Kesimpulannya memang happy ending la semuanya dalam episod akhir nada cinta tu. Sekarang ni nur tengah tunggu episod akhir white lies- drama korea. Ada kawan-kawan yang follow tak?

http://nurizspace.com/2011/12/episod-akhir-nada-cinta-244-finale-nada-cinta.html


4 comments:

Anum said...

layaaaaaaaaaaan

:: Mrs.Eady :: said...

takk...

atuk said...

Assalamualaikum Nur

berangan nak melancong ke korea aje...he he

ArELeEz said...

dh lama sungguh leez xlayan sinetron. skang asik tune kat astro warna je. betul ke bohong? he3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...