Nak Souvenier best?

Minat ke Zoo?

~Mana tahu kot boleh jumpa dia.. hehe


Brady, 49, ternyata tidak lokek berkongsi ilmu dan pengalamannya sepanjang siri jelajah ke-70 buah negara di seluruh dunia menerusi siri ketujuh rancangan dokumentari National Geographic, The Most Dangerous Encounters & Dangerous Encounters yang disiarkan menerusi saluran Astro 553 (National Geographic) dan saluran Astro 550 (Nat Geo Wild)
Pertuturannya yang diselang-seli dengan lawak jenaka di samping persembahan video yang lucu jelas dapat menarik perhatian kanak-kanak untuk mendengar kisah-kisah reptilia mahupun haiwan-haiwan lain yang pernah didekati Brady.
Lelaki ikon itu memberitahu, antara haiwan yang paling digemarinya ialah buaya dan beliau merupakan satu-satunya saintis haiwan yang telah berjaya menangkap 23 spesies buaya liar di seluruh dunia.
Dengan stail dan personaliti yang bersahaja, Brady membawakan banyak haiwan yang jarang didedahkan kepada umum kepada orang ramai secara akademik, sama ada secara berdepan ataupun melalui program televisyen.

BRADY gemar pada cabaran mendekati haiwan liar.


5 comments:

Anum said...

berani ek....

Kakzakie said...

Takut ajalnya dgn haiwan liar juga. Tapi orf macam nie memang tak takut.

Azera Aziz said...

Salam Nurhafiz...Dah like ke page Azera untuk melayakkan penyertaan? Tengah cari facebook Nurhafiz ni dalam sesi menglike...Jika tidak beri kerjasama penyertaan Nurhafiz akan dibatalkan...Minta kerjasama ye...TQ

Leeza dayasari [santai leeza] said...

dah lama rasanya tak ke zoo.

De' Wanie said...

hye dear,jom melawat blogshop sy..
http://www.dewaniescarf.com/
~syazwani ismail~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...