Nak Souvenier best?

PUDING KARAMEL.

PUDING KARAMEL.

Breakfast dengan PUDING KARAMEL? Biar betikk?..
Bukannya tak de orang buat. Ramai je yang breakfast dengan PUDING KARAMEL ni kan. Nak pulak kalau baru siap dikukus. Fuhh.. tapi kena minum dengan air kosong le.. baru sesuai..

Bangun awal sejam dari biasa untuk siapkan PUDING KARAMEL ni supaya boleh makan ontime masa breakfast.

Mana nak dapat resepi PUDING KARAMEL ni?
Yang link ni nur ambik dari blog lain.
Cuba try.. ok la..

Kawan-kawan breakfast amende?

6 comments:

~Cik Sweety~ said...

hari ne saya minum air masak jek..huhu

hainom OKje said...

Okje belasah aje ....breakfast pun boleh aje ngan benda ni he...he... anak lelaki OKje amat menggemari!!

Aisy Nasiha said...

canggih btul sarapan nur arini... sy mkn roti je

Anum said...

sy pun nak minum air masak je

:: Mrs.Eady :: said...

breakfast nasi impit rendang ayam nescafe tarik :)

Mooniqueen said...

Fuhhh best tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...