Nak Souvenier best?

Keputusan Bola Sepak 28 Julai 2011: Kelayakan Piala Dunia: Singapura vs Malaysia: 1 - 1.

Keputusan Bola Sepak: Kelayakan Piala Dunia: Singapura vs Malaysia: 1 - 1.
 28 Julai 2011:

Meh tengok komen kat TWITTER.. random pick..


Ahmad Idham Nadzri
Strategi malam ni... 30 min lari... 20 min pas pas bola dan akhir skali 40 min jatuh tergolek golek atas padang...

Yatie Musa
RT : Tabik buat pasukan paramedik yang begitu bersungguh-sungguh lari kehulu kehilir rawat org yg pura2 ...



ADIBAH NOOR
Penat aku berpantun sepanjang hari. Tak apalah, sum1 has to lose. Mana bleh dua2 menang ye dak. Kalah tak pe dik, mengalah jangan :)

SPEK HITAM
at least hari ni dapat gak cuci mata nengok pemain malaysia yang cute dan memantap ;p 


Lord Zara ♛
RT : rajagobal bikin lawak raya kat ... kita kehilangan aidilfitri..eh aidil zafuan

muhamad afif
x penah aq tgk bola penuh dgn touching mlm ni.... aq kagum dgn semangat ...

Khairul Ashraf
+1 RT : Malaysia 4 - SingapurapuraEnglandChina 6 
Wan Mohd Izani
Kalau lah Safee Sali dgn Khairul Fahmy blom ade pasangan msg2,aku rase dh lame dorg kena Rogol kuar Stadium nti..keh3
~Macam-macam dengan TWITTER ni kan..
Oke..
Selamat Aidil fitri.. erk.. Ramadhan belum tiba.. Dah beria nak raya.. dengaq lagu raiya..(ubat gigi oke), BTW tahniah pada yang menang!! TEMASEK!

5 comments:

Shacklesmith said...

menyampah tengok singapore bwt drama jewp.. jatuh skit mcm nk patah kaki meraung.. aduyai..

BIAR KALAH DENGAN BERMARUAH

Cikli said...

gua menyampah tengok rajagobal. tak dengar nasihat orang

insan_marhaen said...

biasalah. kalau menang disambut bak wira. kalau kalah di kutuk bak katak puru.

adamainaa.com said...

lawak la comment diorang kat tweeter tu hahaha..

Muaz Faris said...

rogol kuar stadium??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...