Nak Souvenier best?

S.O.H.O

Saya tak pernah meminta² , sekadar terdetik dalam hati sahaja . Mungkin rezeki mengandung @ rezeki bayi dalam perut kata orang kan … dapat juga saya miliki home office sendiri . Tidaklah segah mana , simple saja dengan kos lebih kurang RM1100 sahaja (termasuk PC) serta sedikit kekreatifan sang suami mendesign , maka terhasillahhome office ini …. Jemput² tengok ;
NAK TENGOK?.. KAT SINI.. http://ummihanie.com/2011/07/home-office-buah-tangan-suami-tercinta/


~KAWAN-KAWAN ADA SOHO NI TAK?.. mMENDE ALAH S.O.H.O NI
SMALL OFFICE HOME OFIS YE?..


contest iPad2.

4 comments:

Acik said...

kita nak! tp kita x ade lar! sob2

Mommy Fara said...

Wow Wee! Saya pun nak opis sendiri...

insan_marhaen said...

IM tak dapat nak baca link tu. Tak tahu kenapa?

IM pun berangan nak buat ofis sendiri tapi...

nahmy said...

tahniah-tahniah! atas 'kelahiran' soho tu. semoga semakin tersohor pasni..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...