Nak Souvenier best?

Apa yang Kontroversi Drama Tahajjud Cinta Erma Fatima.

Apa yang Kontroversi Drama Tahajjud Cinta Erma Fatima.

Rupanya terdapat beberapa lagi kawan kawan blogger ALL IN ONE ni yang tak tahu mengenai wujudnya KONTROVERSI DRAMA TAHAJJUD CINTA ni. Nak ceritakan kat sini pun hasil dari google kat internet tentang kisah ini.

Menurut beberapa site, ada sesetengah orang tidak menyukai cerita ini. Lalu ditubuhkan fanpage supaya diberhentikan siarannya.

Kononnya cerita ini memperlihatkan situasi yang tidak sesuai iaitu ketika teman lelaki Seri memegang tangannya dan membuka penutup mukanya.serta beberapa lagi isu yang tidak sesuai dan menyinggung pihak tertentu.

Erma Fatima pun turut ditanya berkenaan isu tersebut tapi beliau enggan mengulas lanjut. Katanya dia minta penonton tontoni cerita itu yang akan disiarkan sebanyak 13 episod nanti. Itu menurut apa yang di tulis pada laman twitter nya.

Semoga kawan kawan yang nak tahu dah dapat tau sikit sikit..

-teringin juge nak tengok cerita AKU BIN ABDULLAH yang menyentuh hati INSAN MARHAEN..

9 comments:

amirah said...

ooo...kontroversi tu

mamaNoriz sini.. said...

tpi dlm islam pun membenarkan sorang suami untuk melihat muka dan kedua belah tapak tangan kan bakal istri dia...
so cerita tu rasanya tak langgar hukum..

siap pakai sarung tangan bukan bersentuhan pun...

MissCt a.k.a MuqDeq said...

bt0l ckp ” mamaNoriz sini..”
Lgp0n MissCt ngk gak cite tu.. Kene tanye yg bt0l2 arif ni.. :)

hana said...

jap...
saye x tgk pn cite ni..
tp pe yg saye bace kat ats ni die bkn tengok muka dan tangan nye tapi pegang...
bukan ke laki dan perempuan yg bkn mahram x leh bersentuhan???

Mommy Fara said...

Cerita Tahajjud Cinta pun tak ta wujud ke tak...

Dah tgk Aku bin Abdullah....klu jln cerita di smooth kan lagi, sure exciting! .....

Afuan Shah said...

aku pon xberapa nak paham kenapa org nak kena buat fanpage serabot otak!!
tengok la dulu....
kalau susah sgt..bg nama kat erma fatima pastu mintak jadi pelakon...

ipa faiza~ said...

setuju ngan @AFUAN SHAH. haha

azwa amani said...

owhhh gitu ke..

amani baru tengok AKU BIN ABDULLAH kat astro semalam.... okey lah cternyerr...banyak pengisian

oh artis said...

tak salah pun sebenarnya.kan die pakai sarung tangan.hem.lagipun muka bukan aurat kan.alah, kat mesia ni suka kecoh lelebih la isu macam ni.kalau drama islamik sikit mesti nak hentam gila-gila.namun bila cerita "kl-gang/bohcia/remput" tu, tak ada pulak duk kecoh nak kontroversi.laa ni kemain ramai lagi budak muda (bangku sekolah) duk guna bahasa kurang ajar dalam filem tu.

yang cetuskan kontroversi ini adalah golongan yang konon-konon "masuk" syurga ni.kalau nak hentam, hentam lah filem yang sebarkan benda negatif.aku tengok filem ganas/aksi/bahasa kesat kerap ditayangkan sehinggakan gejala sosial sekarang menjadi-jadi..

nak cakap pasal iman, takda hak pun kita manusia ni nak cakap pasal tu.iman tu bertambah dan berkurang.serban besar bakul pun belum tentu masuk syurga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...