Nak Souvenier best?

Siapa Blogger Baru? Nak Tambah Follower? Nak tambah kawan..

NAK SHARE INFO DENGAN BLOGGER BARU.. SESIAPA YANG BERMINAT DAN NAK TAMBAH KAWAN BARU BOLEHLA JOIN YE.. KAT MANA TU? BACA SYARARNYE DULU..


Untuk join ( mereka yang tak tau nak buat , tengok contoh blogger lain yang buat yer ) , sila buat entri khas ..

Letak banner BEN ASHAARI BLOG ..
Tajuk : BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER ..dan linkkan ke entri ni ..
Tulis apa saja nak tulis di entri korang tu .. kasi tau pembaca yang blog korang tu layak di follow dan baca selalu .. haa..
Tinggalkan link di ruangan entri ni .. Tqqq
http://www.benashaari.com/2011/07/ok-mmg-khas-untuk-blogger-baru-segmen.html

OKE.. DAH BACA YE? ADA FAHAM? KALAU RAJIN JOINLE.. KALAU TAK.. TAKYAHLE..

-UNTUK MAKLUMAN BLOGGER YANG BARU BERJINAK..

5 comments:

baincardin said...

Layan....^_^

Kakzakie said...

Ramai sangat follower bimbang tak terjejak pulak :)

najid said...

Maaf, sila baiki spelling SYARAR kpd SYARAT.

Fitri Senin said...

ummm...follower yg ada ni pun cm dh cukup sbb rasa derang ni adalah pembaca yang setia. kalo ramai beribu lemon tp derang xde komen pape kat blog pun cm xbest

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

saya kira2 bloger baru jugakk

Wassalam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...