Nak Souvenier best?

HAMBARNYA GAME MALAM NI..

JOM JOIN SEGMEN NI DULU..


!                                                                             LUNA LANUN !
Klik SINI

bila la nak goal ni?
Banyak peluang TERLEPAS tadi..
Players  pun da ramai yang tukar2..

MARILAH MENAMBAH FOLLOWERS YE KAWAN KAWAN..




9 comments:

anyz zamri said...

hye anis follow cni,,do follow me back ya! =))

Helmi said...

singgah sini dari segmen luna lanun.. hehhe

Panggilan Hangit Hot.fm

hira said...

singgah sini dari segmen luna lanun. hehe. salam perkenalan~ :D

Chempaka Sari said...

Hai blogger ALL IN ONE, saya datang dari blog LUNA LANUN untuk mencari kenalan baru. Singgah sini dan terus follow. Blog Chempaka Sari dah jadi follower yang ke 2625. Jemputlah datang ke blog saya ye di http://azzaazman.blogspot.com Semoga kita menjadi blogger yang support antara satu sama lain.

trauma seram ketika blogwalking

"Aku"....Nurul Azren said...

woott... woott...
cik reen singgah sini dari blog luna lanun. .. sudi2 la datang melawat dan follow belog2 cik reen jgk...
love yaa...

Golden Rose said...

salam perkenalan...singgah dari bloh lunalanun....jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

Salam ziarah perdana,
segmen luna lanun membawa saya ke sini :)

salam perkenalan berutus senyuman...

http://kolejhayat.blogspot.com/2011/07/003-segmen-mari-menambah-follower.html

Marina said...

marina datang membacer di sini...salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

Wyna Nubies said...

As Salam,
Wyna datang sini utk menambahkan followers
done follow!
SELAMAT BERKENALAN!

http://wyna95nubies.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

p/s : ni entri segmen menambah followers ke segmen bola??hua3..
HARIMAU MALAYA BAKAL MENGAMUK MALAM NI..JOM JADI PEMAIN KE -12 MALAYSIA!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...