Nak Souvenier best?

Tarikh Lihat Anak Bulan Puasa 2011. 31/7.

Tarikh Lihat Anak Bulan Puasa 2011. 31/7.

Lagi seminggu RAMADHAN bakal menjengah.
Apa persediaan kawan kawan.
Semoga kita semua bakal menemui ramadhan barakah nanti.

Hari Ahad ni 31.7.2011, adalah hari lihat anak bulan Puasa.
Ada 30 lokasi tempat untuk tengok anak bulan puasa ni.
Ada tak antara kawan kawan yang pernah berpengalaman menyaksikan sendiri anak bulan puasa.
Diri sendiri pernah je tengok.. Tapi masa tu dah 5-6 hari bulan puasa la ..

Bila buat entry ni, hati teringat ingat akan entry Mommy Fara tentang Ramadhan.
Apa yang bestnya.yang tu kena g visit blog POK AMAI AMAI nya itu..
Siapa siapa yang baca entry beliau tapi xde perasaan.. Tu kena tgk balik diri sendiri..

Oke.. Jum tengok Anak Bulan Ramadhan 2011. 31/7/2011.

8 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

saya dengar pengumuman kat tv shj
he he

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK

Wassalam

Mommy Fara said...

Seminggu lagi. Tapi belum masanya utk mengucapkan selamat menyambut puasa sebab hari utk ucapan tu pasti akan menjelma nanti...

=D

Norhisham Nordin said...

teruja tau nak bulan puasa nih... huhu... anyway, dah follow blog nih... salam kenal...

Kakzakie said...

Moga kita dapat bertemu ramadhan yg kian hampir tahun ini....

Kakak lihat N3 Mommy Fara yg menunjukkan kesusahan mereka di sana berbanding kita yg di sini penuh dgn kemewahan

Citarasa Rinduan said...

suka dgn entry mommy fara...
byk iktibar kan?

nur...........
kak ayu tunggu kat kaca tv jerlah...
tak pernah pi teropong sendiri

Sharinginfoz said...

tak sabar nak raya.. oppsss i mean puasa

Anonymous said...

salam wbt. kita memang boleh join org2 yg menengok anak bulan ke? klu boleh, ingat nk pergi jg..

abu idris said...

arrayah.info - Lokasi Lihat Anak Bulan Bukan Rujuk Hanya di Malaysia Sahaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...