Nak Souvenier best?

Nak Tengok Pendapatan NUFFNANG!!


Alhamdulillah.. Setelah setahun lebih berblogging.. mendapat raaamaaai kawan baru, di samping itu juga adalah juga PENDAPATAN SAMPINGAN yang tidak seberapa. NUFFNANG yang baik hati juga ada beberapa kali meletakkan iklan di tempat yang dikhaskan iaitu skycraper, LEADERBOARD dan juga header. 

Bukanlah BANYAK SANGAT pun. Sekadar cukup cukup untuk di CASH OUT kan CEK NUFFNANG ni. Maka kegembiraan ini akan dikongsi dengan rakan pembaca mahupun bloggers sekalian. Tunggu sahaja la masanya nanti.  Semoga pertambahan REZEKI dari NUFFNANG kali ini akan dapat mengadakan lagi PERKONGSIAN pada masa akan datang.

Tetapi, harus diingat tujuan utama berblogging :
bukannya semata mata kerana duit ya..
Kalau betul-betul blogging nak duit kena buka bisnes online la.. yang tu jamin dapat duit.. keuntungan?.. Bergantung pada usaha memasing la kan..

Terima Kasih banyak banyak pada mereka yang setia atau sekali sekala membaca di sini. Yang baik itu sebar sebarkan.. dan yang kurang elok tu kita jadikan pengajaran buat kita.. kini dan di masa hadapan ye kawan-kawan.

20 comments:

SoLy SoLicious said...

waahh..dah cash out ye.tahniah la..bile nak lanjew ?? heee

Adzrien Shoppe said...

Alhamdulillah, rezeki sampingan. boleh guna buat bayar bil internet..he..he..

amirah said...

waa...byk la nur dpt tu..syukur..

Bui Junaidi said...

tak faham
kenapa kosong pulak..?

Mommy Fara said...

Alhamdulillah...rezeki tu! Saya ntah bile lagik ye?

SyUhAdA said...

thniah ye nur..

saiazuan said...

alhamdulillah rezeki :)

blum cashout lg.. tgh usaha naikkan trafik n earning disamping dptkan entry trbaik :)

YUL said...

wah! bestnye dah cash out kan, huhu, bole buat duit raya tahun nie

Nancy Poh said...

awal nur dpt duit raya dr Nuffnang..hee..tahniah..

nahmy said...

tahniah2...

Miecyber said...

Omedetou gozaimasu...

- zuriey - said...

alhamdulillah..tahniah

lia AKA milo said...

wah..bestnya. bilalah Lia nak buat macam tu juga..

JMR said...

cantik gk cashout skang nih. dkt ngn raya dpt cek..wehooo..

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

tahniah...
moga terus maju jaya

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK

Wassalam

iza said...

Assalam...
Tahniah..
Memang best kan kalau dpt duit hasil titik peluh sendiri..

mas saari said...

syukur alhamdulillah...murah rezeki!

blog-tips-kurus said...

tahniah! mesti banyak kali dapat BE ni. :)

Muaz Faris said...

berapa dapat?

redlomo said...

selain nuffnang anda boleh cuba clixadx - http://www.clixadx.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...