Nak Souvenier best?

HTC Flyer..


HTC Flyer

HTC yang terkenal dengan inovasi dan pembangunan dalam bidang telekomunikasi turut memperkenalkan iaitu HTC Flyer.

Dengan menggunakan pendekatan intuitif dan inovatif, HTC Flyer turut menampilkan aplikasi terbaru HTC Watch.

Ia berfungsi sebagai perkhidmatan video untuk memberi keselesaan kepada pengguna berkomunikasi bersama keluarga dan rakan-rakan dengan lebih mudah.

Dalam pada itu, HTC juga akan berkolaborasi bersama OnLive, Inc. dengan melancarkan perkhidmatan permainan video pertama dalam platform tablet.

“Jelas sekali telefon pintar telah mengubah kehidupan kita. Jadi kami ingin menghasilkan sebuah tablet yang mampu memberi pengalaman seumpama telefon pintar,” kata Ketua Pegawai Eksekutif, HTC Corporation, Peter Chou

~Termimpi-mimp untuk mendapatkannya..

7 comments:

Kakzakie said...

Kakak ni kalau dah ramai yg guna barulah kakak membeli.

Selalu tertinggal....

bunga said...

eem..xberminta jer..hee..

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

update entry update jugak, tapi risiko tangan kat mouse tu jgn tak amek berat okeh.. bahaye taw.. sharing is scaryyyy~~~

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/blogger-sekalian-sila-jaga-tangan.html

Sharinginfoz said...

HTC kejap lagi kalau teruskan inovasi boleh naik ranking

amirah said...

HTC mmng one of the top ek skang ni

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

HTC mmg terbaik...sgt suka menggunakannya.mudah dan sgt membantu dlm kehidupan seharian.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak tunggu respond user dulu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...