Nak Souvenier best?

Lagi Nak Bersara.


Bersara apa?.. Cuba tanya si dia ni..

Bukan bersara apa pun.. cuma nak berhibernasi kot. Tapi blognya akan berupdate jugela sebab aa second admin. Menarik tu.. hurm.. nak ada second admin juge la...

Oke, ada sesape berminat?.. Sila hantar resume segera. Hehe.. memain je. Blog ALL IN ONE takde yang sudinye nak jadi second admin eh.. Nak urus seorang diri pun agak terumbang ambing juga.. Maklumlah, sudah ada sesuatu perubahan yang berlaku.

Semoga perubahan yang ini akan menjadikan kita semua lebih baik, lebih bermanafaat untuk semua.

TERIMAKASIH kawan-kawan.

5 comments:

apik pehe said...

xper..tido2..kang apik gerak

.: iEyLa :. said...

huhu..ni wat saye lagi berat hati nak tinggalkan blog ni...
uwaaaa.... :'(

Sara Ali said...

jgn laa terfikir nk bersara..
best per...

saya suka....
yg pasti saya enjoy...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bile urus sendiri rase kepuasan nye sendiri...

Mommy Fara said...

apekah perubahan itu? huhuhu....jgn berhenti berblog tau....x jumpe lagi blogger mcm nur nie....=(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...