Nak Souvenier best?

YANG NI PUN PANTAS JUGAK

Mengintai mereka..

entry segar dari ladang..
Sedap tau saya masak semalam *uwekkk..takleh blah ayat riak ni ..haha*. Ikan talapia merah masak lemak cili api dengan sayur bayam tumis pastu seekor ikan talapia lagi buat ala-ala bakar. Apa kes ntah masak lelemak pulak malam-malam. Patutnya buat salad je, kata nak feeling-feeling pinggang macam Erra Fazira.

- Erra Fazira memang cantik.. Amirah Abu Kassim sama cantik!

Entry yang teratas:
MK buat entry ni sebab dah tak tahan dengan gangguan dari dia... MK dah tak larat lagi dah nak tanggung.. Boleh tak sape2 nyahkan dia dari hidup MK supaya MK rasa tenteram dan aman ibarat sedang menghirup udara di tepi pantai sambil makan cendol durian...
- Sedapnye yeop cendol duriyan..

Entry yang bagi informasi!!

Sony Corp memberi amaran bahawa pengodam (hacker) telah mencuri butiran nama, alamat dan mungkin maklumat kad kredit dari 77 juta akaun pengguna rangkaian video game online,Sony Play Station. 

Ini merupakan pencerobohan Sistem Keselamatan Internet yang terbesar  di dunia.

-Semoga hacker yang bijaksana itu berjaya dikesan.

Ok.. Thanks all..

9 comments:

baincardin said...

chop! ^_^

amirah said...

hahaha..pantas nya nur niiii...akak sukaaa....nak terjah yg lain tu la...

Mommy Fara said...

segmen ajak terjah nie yg best nie!

Peri PiA said...

hehe,bgs la

ade bace fasal sony tu,bahaya

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

huh, mmg pantasss ;)

Sengal arr blogpsot! fadeup..uhuh~

Miecyber said...

Itu macam nama saya jer..Hehehehe
Makasih sobat..


Sony Play Station di ceroboh pengodam

Akid azami said...

ahaa ada bc td kt kosmo. Gile. Peliknya, sony tu.. Tp sistem dia berjaya dihack jugak. Mesti pro gile hacker tu

luckylizan said...

erra oh erra .. ko sungguh cantik

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hacker skang hebat2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...