Nak Souvenier best?

K POP!!!

Tak minat.. noktah.
Itu kalau tanya mereka yang tak layan. Cuba tanya mereka yang memang KAKI LAYAN k-pop ni. Tak cukup mulut nak bercerita. Bukan aja penyanyi.. pelakon pun memang sama dilayan nya. Drama Korea start ambil tempat kat negara kita ni since bila ye? Terus jadi fenomena luar biasa hingga Mawi pun dijadikan Duta Korea kan. Dan rasanya ramai juga yang dah terer cakap Korea.. Cube la.. ooopaaa..

Nak-nak kalau tengok kat TV ramai-ramai. Da tentu sama naiknye riuh dengan mereka yang menonton perlawanan bola sepak Man U versus Liverpool. (Pinjam team Ceroi kat sini ye nak bagi contoh).

Tu belum kalau ada gambar paling cute dan terbaru, masing-masing berlumba nak letak sebagai gambar profail/ profile picture kan?.. Betulla tu. Erk.. sekarang ni kumpulan mana paling hawt? Paling top? Ce cerita!! Nak g terjah nanti kang.

JOM LAYAN GAMBAR BEST.

7 comments:

Mommy Fara said...

mmg tak layan! hahahaha! baik drama atau lagu, thumbs down!

afuan shah said...

MEMANG LAH AKU TAK LAYAN...KAT man hensem n cool pon aku taktau...aduuhaaiii!!!
yes2!!team ceroi...tmbah2 MU!!hahaha

Gen2Merah said...

hahahaha... aku pun tak layan.. hehe

Adi Zhaf said...

apekah itu??? =P

:: Pewit Cun ::

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

ngeee...sis pon layan jugak ekkk Kpop, heheh.. zassss~~ ;)


jom singgah entry baru :) pasti buat kamo jeles. kekek :P

Rezeki Cintabunga mencurah² ke dalam gandum! heheh

nabila faryzza said...

yeah! saya layan!!! haha! :D

kay_are said...

ske kpop!! terutama lagu2 dorang.. drama... x bape sangat tapi ok r.. ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...