Nak Souvenier best?

Tak Suka Kena TAG la..

Rugi la kalau tak suka kena tag. Sebab kalau ada orang tag kita tu maknanya orang tu ingat kat kita. Ada kawan pernah cakap, kalau kita rindukan seseorang, orang tu juga tengah rindukan kita.. Ha.. betul tak kawan- kawan?..

Kalau tak sempat nak jawab tag tu, boleh tangguh atau boleh buat sekaligus.. takpun, cakap je la tak sempat.. tapi, setiap yang tag kat kita tu adalah satu penghargaan..

Kalau tak mendapat tag tu.. apa maksudnya.. hurmm.. pk pk kan.. selamat men TAG!

Nah, nak tag diorang laks.. Eh bukanla.. Mereka ni menurut kata SPY adalah yang telah bertandang ke blog ni pada 10hb tu..





Jangan memain.. blog ni ada spy juge taw..

4 comments:

~syue~ said...

betol2, rugi la kalo x kena tag kan.. tp ada je yg xsuka nak tag org kalo join contest...

tu yg fenin ni, nak suh tag ke tak kalo nak wat contest. huk huk

misz myza said...

dulu pun sebenarnye, x suka kena tag ni.. mls la nak buat.. tp sekarang, rse kesian kat diri sndr, sbb jarang kena tag.. pdn muka... hehehe.. kesimpulannye, jom la tag sy... hehehehee

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tak kisah di tag.. tp kdg2 ada penyakit malas nak jawab tag tu jer.. ikut mood, masa & kelapangan juga.

TERKINI: pengantin berbogel untuk jimat kos, penyanyi singkong & keju meninggal dunia & kisah sebenar yang anda tidak tahu tentang titanic. semuanya ada kat sini

Miecyber said...

Nak terjah merekalahh nanti...

Kera serang bayi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...