Nak Souvenier best?

KOLONY.



Terbongkar sudah persoalan selama ini. Sebenarnya, harini baru tergatal tangan nak klik pada ikon tersebut. Simbol yang menarik..

Mungkin ada antara kawan-kawan yang dah tahu atau maklum mengenai KOLONY ni, berkomunikasi melalui sms. Ala- ala TWITTER gitu ye.. atau FACEBOOK. Tapi yang ni MALAYSIA BOLEH punye la kan.

Baiklah, berikut sedikit tentang KOLONY: (fahaman peribadi, jika ada yang nak tambah sangat dialu-alukan)
  • KOLONY ni adalah laman sosial terbaru yang dipunyai CELCOM. (jadi yang berdaftar atau ada akaun atau prepaid CELCOM ni boleh la join.)- untuk Hotlink atau Digi tak boleh ke?
  • Perlu daftar dulu dengan hantar KOLONY ke 25333 dan log masuk untuk kemaskini profile anda. (masa pendaftaran ni akan diberi 500 koinz secara percuma)
  • Perlu diingat, segala sms akan di tolak menggunakan koinz itu dan koinz tidak boleh ditukar ke bentuk wang atau airtime.
  • Setiap 10koinz berharga rm0.30.

Itu jer kowt yang dapat dishare setelah habis baca sikit sebanyak tentang KOLONY tu.
(Pesanan khidmat masyarakat ini TIDAK DITAJA oleh CELCOM: sekadar perasaan ingin tahu dan nak kongsi untuk mereka yang masih belum ketahuan!)

4 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

mule² blur jugak pasal simbol nie taw, coz kat area d'sara nie penoh da sticker kolony tu... mcm vandalisme pon ade, aishhh... abes sume tempat die tampal, sp punye keje tah... nak promote pon biar la betol² kan.. hurmmm nape celcom jekkk, maxis tak le ke..? wuwuwww !___!)


tengok wayang jom :)
TIKET WAYANG FREE AJE

Mommy Fara said...

best ke tu? nak kene ade line celcom ke? alahai....

amirah said...

mahal la rasanya..ramai ke nak?mesti ramai jugak yg join ni nnt..

Re!y_t3ddy said...

trouble nk log in la.. npe ea???
da dpt password, lps 2 log in.. then yew kua page tok ubak password n bnde2 len kn.. bile da comformkan page 2 jd blank.. then an try reload.. yew kua css coding pulak da... pening2.. da bnyk kalyh try da...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...