Nak Souvenier best?

Backout Buyers..

~Kagum dengan usaha si kecik cilik ni.. Rajin meniaga ye..


jangan salah faham eyy.. sesiapa pun tak suka pada backout buyers... cemni... letakkan diri korang sebagai individu yang dapat pesanan daripada pelanggan.. lepas buat pesanan, orang tu senyap tak de khabar berita.. yang mana bagitahu nak cancel order dalam masa 24jam tak pe kita boleh terima... kita faham ada la tu masalah dia atau dia dapat offer yang lebih baik.. no problem... tapi ni kes yang lesap lepas submit order form... aduyai...





dalam masa 3 minggu ada 37 orang... 9 orang inform balik yang dia tak jadi beli... so, dni terima... mana boleh paksa orang, kan :)
,,,lagi: http://www.ardinihumaira.com/

3 comments:

J.M.R said...

ardini nyer bis nih..bgus budaknya nih..

Peri PiA said...

setuju dgn JMR ;D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jgn paksa2...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...