Nak Souvenier best?

Tutorial Autopublish?

Pandai tak nak buat entry Auto Publish ni?.. Ada antara kawan-kawan yang boleh tolong ajarkan?.. Senang ke?.. Macam komplikated aja kan?.. Setuju tak?.

Hasil dari pemerhatian selama berblogging ni, entry AUTOPUBLISH biasanya banyak yang dilakukan oleh para pesera contest-contest atau Giveaways secara online. Sebab apa ye?.. Mungkinkah sebab nak bahagikan pertandingan pada hari berbeza.

Tapi yang menghairankan adalah bagaimana mereka sertakan url sesuatu entry itu walhal entry tu belum disiarkan lagi. Itu yang mushkil.. Kawan-kawan ada yang boleh bagitau ke?..

Minta Tunjuk Ajarku Sifu..

3 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

saya pun nak tumpang belajar juga

Wassalam

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

RASANYE KALAU YANG JOIN GA OR CONTEST TU XLEH KUT WAT AUTOPUBLISH.. sebab kita kan nak kena hantar link entry tu ke penganjur kan :)

TUTORIAL AUTO PUBLISH ENTRY

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ramai wat mcm nieh kan...
tapi ceroi xpernah pon..
hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...