Nak Souvenier best?

Ni yang Rasa Nak Meniaga Avon ni..

~Belum jadi ahli.. ada yang nak sponsor?

Mengapa Avon? Aini memberitahu, selain jenama, Avon memberi peluang kepada mereka yang mahukan pendapatan lumayan.

Memegang teguh prinsip mahu membantu orang lain untuk maju dan dalam masa yang sama memajukan diri sendiri, Aini turut mengajak rakan-rakan lain untuk berjaya sepertinya.

Berjumpa dan melatih barisan pelapis menjadi rutin hariannya. Aini tidak lokek berkongsi ilmu, memberi motivasi tentang promosi jualan dan membimbing mereka supaya meningkatkan status dalam Sales Leadership.

Atas pencapaian cemerlangnya, Aini pernah dibawa Avon melancong ke Bali, Indonesia dan Las Vegas, Amerika Syarikat.

Beliau juga muncul dalam kalangan 10 Sales Leader Terbaik Avon tahun lalu.

Kini, Aini mempunyai lapan Senior Executive Sales Leader dan lima Executive Sales Leader di bawah kumpulan jualannya.

“Saya semakin bersemangat kerana suami saya, Yusari Maslan, 59, sentiasa menyokong penglibatan saya bersama Avon lebih-lebih lagi dia turut meminati bidang perniagaan.

“Walaupun sudah berusia, kami masih bergerak aktif. Jadi, suka saya nasihatkan mereka yang sudah pencen di luar sana supaya aktif berniaga dengan Avon. Sekurang-kurangnya ia dapat menambah pendapatan,” katanya


13 comments:

amirah said...

kalau buat sungguh2 memang boleh jd kaya..

Lin Azlina said...

avon mmg boleh menambah pendapatan kita...macam makcik sebelah ni...masyuk jer

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wahh...jadi la ejen, bole cik bunga dapat less. heheh :p

Mommy Fara said...

dulu ms belajar, suke nak beli brg avon...hahahah! teringat lak...

Liza @ Adzriel AB said...

teruja dgn avon pulak. buka stokis le.. he..he..

nur..jom join http://adzriel.blogspot.com/2011/04/5-blog-paling-kerap-dilawati-2011.html

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

setiap kerja kene tumpu kaw2...

azzey said...

kdg2 guna juga produk AVON ni

klik HB

zahidah dihaz said...

hurm...saya tak pakai barangan avon...


New Entry: TAMRA THE ISLAND

NARDtheNERD said...

malas nak direct selling ni..
hee.
:)

DaHLia said...

pokok pangkal nak meniaga ni, kena rajin dan simpan malu dalam peti besi

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

sy meniaga Avail..best jugak..tak kira meniaga apa..yg penting kesungguhan boleh berjaya..

Miecyber said...

I tak pernah pakai Avon...

Top 10 negara sihat

ayu said...

Tak cuba tak tahu... Nak cuba, nak tahu boleh jenguk blog ni:

http://avonbrand2u.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...