Nak Souvenier best?

DUIT GAJI TAK CUKUP.

Kalau nak di ikut kan duit gaji nie memang rasa tak cukup ye la itu nak ini pun nak jugak macam-macam nak beli dan akhirnya jadi tak beli pape pun sebab takut tak cukup sampai gaji nextnye....heeeeee tak pun kau memang kedekut mima...hahaha uishhh.....ape pulak mima just berjimat lol!

Okay... takat gaji ciput memang tak lar nak beli macam-macam event takde anak-anak tuk ditanggung...huuu berangan dulu lar..kot-kot akan datang nak ade business sendiri boleh la jadi lady boss....kamu buat tu buat nie buat buat.....[kejam je

4 comments:

☻UsaGi NaNa☻ said...

http://usaginana.blogspot.com/2011/04/jom-kira-gaji-anda.html

nak try yg tuh x??hihihi~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bkn kedekut..tp berjimat.tu penting dr kita berhutang keliling pinggang.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

buat bisnes senang kan...
hehehe...

amirah said...

kena jimat tp jgn smpi menyeksa diri. need to reward urself with something jugak after a tiring and stressfull working days

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...