Nak Souvenier best?

You Stalker?

~Stalker blog ini: http://ira-yoshida.blogspot.com/

4) stalker blog

stalker blog = silent reader? boleh diterima tak persamaan tu? pikir cepat! pada aku tak salah jadi stalker blog ataupun silent reader kalau dah memang penulisan blog tu best kan.. secara automatiknya kita akan terus selongkar setiap entry kat blog tersebut..aku mengaku aku selalau buat..

tapi yang tak bestnya bila haters yang baca then ngutuk kat komen atau chatbox menggunakan 'tanpa nama' ataupun 'annonymous'


Thanks yer..

4 comments:

zacky ~786~ said...

2 yg xnk tu .~

☻UsaGi NaNa☻ said...

xlsh jd stalker..asalkn ayt yg baik2..huuhuu~

amirah said...

orang kalau bab mengomen orang lain ni memang pakar.cuba tengok kalau dia pulak kena komen.sure menggelupur punya

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yg -ve tue bersepah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...