Nak Souvenier best?

SEGMEN : AWOK BLOGGER BARU YER ?


Sapa yang boleh join ? Blog yang punya FOLLOWER di bawah 1000 sahaja ..

  1. Letak header ben ashaari blog
  2. Tajuk : BEN ASHAARI CARI BLOG LAH ! dan linkkan ke entri ini ..
  3. Satu soalan mudah .. Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog dan Siapakah sumber inspirasi anda ? Buat dalam 100 patah perkataan , dalam 4 perenggan ..
  4. Tu je la eh..

OK.. siap.. pastekan url korang kat ruangan entri INI ..


SEBAB TAK LAYAK JOIN.. HANYA PROMOTE JE LA..

SYARATNYA KAT SINI: http://www.benashaari.com/2011/04/segmen-awok-blogger-baru-yer.html

6 comments:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

bgus ar Ben Ashaari coz banyak membantu n promote blogger baru nie...

azizul said...

tolong promote pun boleh ae..

singgah dari segmen abg ben
Entri Terkini; SEGMEN: BEN ASHAARI CARI BLOG LAH ! | AZIZUL HAKIM

putERi-kAtEk said...

waaaaa bagusnye....
saling bantu membantu...hehehehe

solo molo said...

singgah dari segmen Abg Ben...


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

~C-K-K~ said...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging...^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Syuxer said...

blogwalking dari segmen awok blogger baru yer dari ben ashaari..:)..

singgah dan follow u..

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...