Nak Souvenier best?

Kemasukan Matrikulasi?

Semalam baca kat HARIAN METRO. Berita berkenaan CARA SEMAK KEMASUKAN MATRIKULASI KPM. Boleh semak melalui SMS. Tapi terlupa nak ambil detailnya. Mungkin sebab masa baca tu kurang tumour jadi memori nak imbas balik tu memang susahla. Kalau Ada nanti CARA-CARA yang detail Akan diupdate lago. Harap bersabar kawan- kawan. Atau Ada yang nak tolong bagitau caranya amat dialu-alukan.
Agaknya best tak masuk Matrikulasi ni ye? Bagi yang tengah bercuti , apa yang finish ye? Ada yang kerja? Ada yang ambil kursus singkat? Ada lagi ke yang ambil kursus komputer? Iyalah kan, KINI zaman IT. semuanya paperless. Tapi kalau black out tetiba camne ye? Habis lesap semua yang penting.(oh kolotnye kalau fikir camtu- betulke?
Tahniah buat yang berjaya dapat tempat di Matrikulasi. Selangkah ke menara gading! Namun bagi yang tak berjaya, ini bukan akhirnya.. Masih Ada baaanyak alternative lain kan. Begitula dental semua prelate dalam hidup ni. Kalau plan A tak berjaya, kita guna plan B. Kalau Masih tak berjaya terai plan C.
KEMASUKAN Matrikulasi tahun ni dijangka bulan 9 lah ye? 23mei sebenarnye* tq aliarosli.;)
Cuma universiti je yang Selaras dengan kementerian yang nak selaraskan supaya sama dengan peringkat antarabangsa.(fuh ayat).
Seronok la kome leh cuti panjang. Best betul kalau dapat cuti pepanjang kan..

4 comments:

aliarosli said...

nob, matrik masuk 23mei

amirah said...

akak dulu matrik uia je...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

grad uitm jew...
hehehe...

Bel Sapine said...

Woo, lama lagi tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...