Nak Souvenier best?

Dia Ucap Happy Birthday- HJ

Aku nga member aku apa lagi, memang dah bertekad da. Kalo basah , basah la.. Lantak pi la. Yang penting char kuew teow. Aku jadi penumpang motosikal. Member aku jadi driver. Ni memang kerja gile ni. Hujan pon masih nak meredah. Memang sah2  nak sampai pasar malam yang jauhnya  4 5 batu baju yang lepas iron pom basah kan. Tu baru yang kena hujan, tak kira yang kena simbah dengan kereta tepi jalan lg.

-SEDAP PULAK BILA BACA TTG KUEY TEOW DARI BLOG UBI NI..
PASTU PLAK TERBAYANG KEADAAN MENUNGGANG MOTOSIKAL DALAM HUJAN..
KESIAN...

ANYWAY.. thanks birthday WISH ITU..

1 comments:

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haha...sanggup redah hujan tu..
,kalau kena simbah dgn air bila kereta lalu tu perkara biasa...selalu kot kena... (^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...