Nak Souvenier best?

EPISOD AKHIR KUM KUM THE SERIES.

Dah habis dah cerita KUM KUM the series ni kan. Cepatla pula.. rasa macam baru tengok je.. Lepas ni yang ganti cerita KUM KUM THE SERIES ni akan ada cerita KHURAFAT THE SERIES pula ye. Tak habis-habis lagi cerita seram ni kan. Berpanjangan. Trend terkini bagi pembikin cerita.

Sungguh banyak idea sang pengolah cerita ni kan. Ni nak cakap secara general la.. Bukannya cerita seram aje.. Contohnya cerita yang asalnya movie ie filim dijadikan pula bersiri. Contoh Adnan Sempit la kan. Macamana sang pembuat cerita tu boleh terfikir nak tambah macam macam idea sebagai jalan cerita.

Betulla kata orang ye.. Orang yang seni ni banyak idea kan?.. Kreatif kreatif pulak kan?

1 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

satu pon xsempat tgk...
huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...