Nak Souvenier best?

http://www.nuffnang.com.my/

Siapa yang tak jatuh hati dengan NUFFNANG ni?..

sumber: NUFFNANG la..


Nuffnang.com merupakan peneraju komuniti pengiklanan blog yang pertama di rantau Asia-Pasifik.
Pelantar dalam talian kami membolehkan pihak pengiklan untuk menyiarkan iklan berasaskan grafik mahu pun video ke dalam lebih 100,000 blog pelbagai jenis pelantar.
Nuffnang.com kini mempunyai cawangan pejabat dalam 4 buah negara; Singapura, Malaysia, Filipina dan Australia.
Pasukan-pasukan di setiap pejabat kami giat berusaha menghubungkan jenama-jenama produk kepada para blogger kami. Di antara para pengiklan kami ialah Citibank, Nokia, Sony, Procter & Gamble, Nokia, Nike, Nestle, dan banyak lagi!
Selain pengiklanan berasaskan blog, kami juga membina reputasi kami dengan menjadi sebuah komuniti untuk blogger oleh blogger, menganjur dan menyokong pelbagai jenis aktiviti seperti tayangan wayang, seminar/bengkel kerja, parti dan lain-lain lagi.
Nuffnang telah menjadi tumpuan media akhbar utama seperti The Star, Malaysia dan The Sunday Times, Singapura selain media-media lain.

5 comments:

Sharinginfoz said...

nuffang memang bagus

Bui Idzra Ryn said...

dh jatuh cinta dgn mr nuffnang..ngeh3..harap2 mr nuffnang pun jatuh cinta kat bui..*_*

ArELeEz said...

owhh.. i'm so proud to be a nuffnanger! ;)

Adzriel AB said...

ada 7 hengget je... suka tengok analisysnya.

Sis-Lin said...

Yup..tepat sekali!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...