Nak Souvenier best?

Kenapa Letak ShoutBox.?

Supaya kawan kawan yang datang melawat dapat meninggalkan jejak kat ShoutBox itu. Sebab apa dia takmau komen kat entry? Mungkin faktor fast blogwalking juga dikenali sebagai blogrunning. Masa terhad tapi si pengunjung nak juga melawat. Jadi , semudah meninggalkan komen atau sapaan dekat ShoutBox mahupun Chatbox. Sekurangnya kalau bukan tuanbelog itu sendiri yang mengunjungi, orang lain boleh juga turut bertandang ke blog kita...

Mungkin member kita tu takde idea nak komen apa kat entry kita tu. Katakan kita tulis tentang breastfeeding, yang baca tu lelaki bujang dan takde idea nak komen.. Lalu lebih baik dia sapa kat SB tu, menyatakan yang dia pernah hadir ke blog ALL IN ONE ini.

Bagi diri sendiri, pun begitu jua.. Kadang kadang tinggal jejak kat SB , bila idea mencurah baru leh komen kat commentbox. Contohnya masa ke Blog MommyLyna juga sebentar tadi ke blog Ben Ashaari.

Hakikatnya, tergantung kamu sendiri.. Mana yang rasa elok.. Jauhkan lagi berjalan didunia blog ini dan macham macham lagi ada..

Keburukan SB ada juga ye.. Jangan taktau..

4 comments:

kotak bulat said...

bg kb..bile ada SB ni, boleh bersembg dan bergaul rapat dgn blogger lain.. :)

Cikli said...

sb-special branch. jgn taktau

kutoOobambOo / ericoanaci said...

pendpt lain2.. bc entry ni..

http://kutooobamboo.blogspot.com/2011/07/otai-ben-ashaari-beri-maklum-balas.html

Terbelog said...

mcm2 pendapat ada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...