Nak Souvenier best?

LAYAN MUZIK MUZIK KE?

Sambil layan blog.. sambil layan FB.. sambil layan TV.. Homework dah siap ke?.. Assignment?.. Macamana?.. Konon konon takde mood nak buat kerja, esainmen..itu yang terpaksa ber FB ber Tv tu.. sambil-sambil update entry.. Tapi akhirnya assignment tah kemana.. Blog pula yang berjaya di update.. Kerja tu tak siap-siap.. walhal due date dah dekat!
Jadinya.. mana yang patut di dahulukan kita dahulukan lah.. Yang penting menjadi prioriti.. Yang kurang penting jangan pula jadi penangguh kerja itu..
Ada ManBai la pulak.. Layankan lagu Adam tadi.. kini ManBai pula muncul.. Suka la lagu GERSANG yang memang berhantu. Dan lagu Ramadhannya tu..Tak lama lagi dah  nak Ramadhan.. Hutang lama dah berbayar?.. Apa azam Ramadhan kita kali ni?

1 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

layan muzik hari ini
Insyaallah...besuk siapkan assingment

Wassalam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...