Nak Souvenier best?

Rancangan 9 JULAI 2011.

BERSIH?
Nak bersihkan apa?
Jom ramai-ramai kita BERSIHkan rumah kita sendiri. Memandangkan besok ramai yang rata-rata bakal terperangkap dalam rumah sebab takut nak keluar angkara BERSIH, jadinya kita memBERSIHkan apa yang patut kat rumah.

Apa yang nak di BERSIHkan tu?.. Persekitaran rumah.. Elokla dibersihkan waktu pagi sebab bila mentari dah garang di atas kepala pasti semua takut cair.. Takkan der yang nak bergotong royong sambil pegang payung.. Tak KLGANGSTER la gitu kan..

Pastu bila dah penat kat luar rumah( bagi yg xde halaman besau- balkoni pun kira persekitaran jugakla kan), maka masukla dalam rumah pekena ice blended resepi KAKJAH.. dah habis segelas maka sambunglah lagi operasi pemBERSIHan di kawasan ruang tamu diikuti bilik bilik serta dapur. Oh ye.. Tandas jangan sesekali di anaktirikan..

Ok.. Dah siap.. Lunch nak makan apa nanti?.. Kalau penat mungkin selera kurang- so bolehla diet. Makan chicken salad je la ekk.. Pastu pengsan kepenatan..

Okey.. RANCANGAN BERSIH 2.0 9JULAI bagi kawan- kawan pula cemane ye.. Share la sikit!!

4 comments:

charmyiex said...

yup!!! wat opss BERSIH esok!!

cikpuanWani said...

operasi membersihkan diri dari kemaLasan beLajar T___________T

Bui Idzra Ryn said...

esok nak buat rumah BERSIH mcm biasa..hehe..*_*

Miecyber said...

BERSIH itu bagus....


Dah ada akaun churp churp ?
Kalau belum ada, boleh register di link di bawah

http://www.churpchurp.com/miecyber/share/churpchurp-invite

Pastu boleh saya ajar Grapevine




Grapevine singgah Miecyber's Blog
Karnival Silat,Pameran Ubat & Forum Perdana Anjuran PSGLM
SAYA NAK JADI PROTEGE JAMALUDDIN.NET
Hati Kering Membawa Maut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...