Nak Souvenier best?

Ada tak jual setem macam ni?

Siapa yang minat mengumpul setem?..
Ada lagi ke setem sekarang ni ye?
Standard harga setem biasa berapa ye?

Ada tak kawan-kawan yang kerja kat post office.
Kat Malaysia ni ada tak jual setem macam kat bawah ni.

A new stamp officially released by New Zealand Post will mark the Royal Wedding on 29 April. (Yahoo! UK)

A new stamp officially released by New Zealand Post will mark the Royal Wedding on 29 …

8 comments:

MY SouL My HeArt said...

tak pernah pula jumpa setem macam ni.. :)

nurkaloi said...

heheh tak tawu laa plak kowt ade kat mlysia nie

cm mstahil ade jerk

Miecyber said...

Tak pernoh jumpa pulok...


Terima Award.Makasih sobat

Fitri Senin said...

CANTIK LA

Mommy Fara said...

cantik ke? hehehehe...

suke setem upin dan ipin....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ade ke kat mesia nieh...

amirah said...

kena carik kat london ni..hihi

mywriteday said...

cantiknya setem tu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...