Nak Souvenier best?

BERAMAS MESRA.

Dapat komen dari NORIZ: http://mamanoriz.blogspot.com/ ni tadi tentang blogger mesra, lalu dia wish untuk beramah mesra.. bukan BERAMAS MESRA. Typo oke typo.. Typo ni boleh mendatangkan syak wasangka tau.. Kalau exam, typo pun boleh bawak ke FAIL.

Macam kata-kata jugakla.. Terlajak perahu boleh diundur.

Okela.. masa jenguk2 entry NORIZ.. tertarik dengan gambar PENGETUA AF9 sedang nyanyi LAGU PAWANA. Noriz ni siap capture dari TV lagi tu.. emangnya semangat sih..
capture dr tv jer...hehe..blur lak...



5 comments:

Chegu Zubir said...

memang peminat setia btul la dia...heheheeh

jom baca dan bagi komen ckit
Kriteria Jika Dia Jodohmu

areteacar said...

NAPE MUKA AMY SEARCH NMPK LAIN SEMACAM. HEHE...

yusri said...

boleh mendatangkan syak wasangka ni..hahaha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

lagu terbaek nieh...

Noriz said...

hehehe...segan nyeee dpt review psl sya lgi...mekasih byk2...
nk gi amik gambo secara live kat konsert tak dapat, so sanp dr tv je la...huhu, kesian kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...