Nak Souvenier best?

BLOGGER MESRA?

Apa maksud ni?.. Ni la komen yang dapat masa join satu segmen blogger popular.(NAMA DIRAHSIAKAN-haha). Katanya untuk menambahkan kepopularitian sesatu blog, blogger perlu mesra. Jadi, apakah ciri-cirinya untuk menjadi seorang blogger YANG MESRA,?

Yela.. nanti bila mesra.. adalah harapan untuk jadi POPULAR. Rasanya blogger-blogger otai semuanya mesra-mesra kan individunya. Cuba cerita sikit mana blogger yang tak mesra..?.. Mesra macamana?-takrifkan sendiri la..

Oke la..
Berikut adalah TIP UNTUK MENJADI BLOGGER YANG MESRA.
(macam Bob AF: mesraa..)

Jadilah seorang blogger yang friendly. Yes.. friendly maksudnya suke bertegur sapa.. Membalas budi dan baik hati. Rasanya kawan-kawan kat blog ALL IN ONE ni semuanya mesra-mesra orangnya.. Di dunia Maya.. di Dunia Sebenar?(harapnya mesra juga la).

Jangan perasan/ bongkak.
Jangan sesekali merasa diri tu dah POPULAR setakat follower dah capai ratusan atau ribuan. Kalau nak tau sesebuah blog tu POPULAR adalah bila kita tanya blogger lain, eh kamu kenal tak blogger SHAHEIZY SAM tu?.. ala.. blog dia tajuk POPULAR.. Kalau ramai yang kenal, bolehla dikategorikan popular. (POPULAR ni banyak kategori)

ada lagi tak.. share la kat comment tu.. Manatau..

5 comments:

~syue~ said...

ha'a..kalo bongkak pun, pasti tak akn ke mana nnt.. :)

sila ke sini gak ye:
tak pe ke kunyah ais?

Noriz said...

mari lah kite beramah mesra yer :)

jemput singgah...

Winnie Bunny said...

kita memng tak suka sgt blogger yg smbong..tak salah kan kita friendly sesama blogger..

toyolkiut said...

yg x best bila jmpe blogger yg perasan bagus (mnulis asyik puji diri sendiri je).. yg popular ramai, tp sgelintirnya mesra2 ngn geng ia je..

jd yg rasa popular tu jngn la lupa mlawat tuan blog2 lain yg slalu singgah kt blog ia..
hehe...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jadi mcm blog ALL IN ONE...
mesraaaa....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...