Nak Souvenier best?

FOLLOWERS BERTAMBAH. DARI 6 KE 10 ORANG.

WAH. Tak sangka ye.. dari 6 orang follower semalam, harini dah jadi 10 orang!! Satu pencapaian yang BEST!!!

Pelik ke?.. hehe.. Janganle terkejut. Sebenarnya tu kat TWITTER. Nak follow ALL IN ONE?

Sesekali layan twitter ni ashik juga ye. Nak nak kalau follow RAMAI orang, jadi setiap saat ada je update. Tapi, kalau terleka.. huru hara jadinya.. Kawan-kawan ada TWITTER tak?.. Sila bagitau.. eh.. followkan aje TWITTER ALL IN ONE dengan klik kat atas tu.

Jadi, tengahari ni dah buat apa?.. Dah kelaut ke belum?.. Ni rasanya macam nak kelaut aja.. Lautan PASIFIK ke lautan atlantik. Mana yang best? Macam mana nak mengatasi perasaan NAK KELAUT tu?.. Ada ynag boleh bagi tips ke?

Atau ada sesiapa ynag tengah cari idea nak update blog, tapi takde idea?.. Cuba la bagi tips nak memprevent perasaan dari PERGI KELAUT. (banyak sangat pula perkataan kelaut.. fening menin).

TQ DEAR.

9 comments:

faisal said...

twitter mmg best kalau nak tambah promosi blog..sbb laju je org update.

c-tea said...

ct tak pandai lagi layan twitter...tapi dah ade acc...jom follow ct

Miecyber said...

Congrats...

" Say No " Loji Nuklear Di Malaysia

Nisa' Pasir Gudang said...

ohh..ingat kan follower blog terkejut gak sbb dh maklum ALL in! ni ramai follower. dan patut popular cam kat link ni

http://nisa-pasirgudang.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Mommy Fara said...

mmglah....tak terlayan jadinye...huru-hara!

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

tak ada twitter

Wassalam

cik blogger said...

followed!! ;)

yusri said...

telefon aku tak layak nk pakai twitter...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best ke ade twitter???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...