Nak Souvenier best?

Gara-gara tak Tinggal Jejak / Blogwalking.


Ha.. ini la dia kalau kurang rajin meniggalkan jejak.. Nak buat eksperimen la konon kan.. Ni la kesannye..

Jadi, pesanan untuk anda semua.. Kalau blogwalking tu.. Rajin-rajin kan lah diri untuk tinggalkan jejak dengan harapan kawan-kawan kita akan membalas jejak. Itu kalau le kawan-kawan nak blog kawan-kawan tu ada orang datang baca la kan. Kalau tak nak, boleh la jadi SILENT READER dan tak perlu tinggal JEJAK pun. Hasilnya, macam kat atas tu la kan..

Ha.. Kalau nak tau berapa ramai pembaca setia.. kat atas tu juga la.. Tapi kat sini takdela tulis siapa kan. TERIMA KASIH kepada anda semua PEMBACA budiman. Yang datang SETIAP HARI, yang datang kadang-kadang dan yang jarang-jarang singgah pun diucapkan terima kasih.

Kesimpulannya.. Kalau nak BLOGWALKING tu, rajin-rajin tinggalkan jejak dan kalau tak nak KOMEN kat COMMENT BOX, kat SHOUTBOX pun takpe.. At least tuan blog tu tau le kita ada datang singgah.. Betui tak kawan-kawan.

SALAM JUMAAT.
SALAM 1 APRIL.(Sambut April Fool ke?)

14 comments:

mia.lia said...

kes kite same..wakaka

aNiss :):) said...

nak tinggal jejak kat sini boleh?? hahaha~

Black_roses92 said...

hehe..kdg2 sbb khusyuk sgt bc entri, t'lupe tgl jjak. skali open tab, byk2..adooi.. tu yg kdg2 t'lpas pndg.

Chegu Zubir said...

jangan bersedih...hehehhee
cuba lagi

jom baca
.:Anonymous Dalam Dunia Blogger:.

JunAina said...

samelah kita...huhuhuuu...

jom jalan2 kat umah kak aina pulak...hahahaa...

puanbee said...

haa sama lah kalau tk tinggal jejak tk de nk menjejak yer lah kita pun kena faham masing2 BW banyak blog ada yg terlepas pandang kan..ramai kawan makin lama makin ramai so kalau tinggal jejak tu senang lah nak balas semudah klik url blog heee :)

Liza @ Adzriel AB said...

betul tu nur. kadang2 akak kesian gak coz ada yg tersalah taip jejak kat shoutbox, ada juga yg tak letak nama blog di profile.

Yusri said...

nampaknya blogwalking masih cara paling berbisa untuk mendapat kunjungan ye?, kalau macam saya ni, malas nak tekan balik link tu, sesuai ke nak letak shoutbox tu?nampak mcm not fair la kan?...jadinya saya tak letak lagi shoutbox tu buat sementara...

fasha said...

betul ! saya setuju.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xlayan april fool..

kakyon said...

nak tinggakkan jejak kat sini boleh..:)

Mommy Fara said...

tinggalkan jejak tu satu penghargaan sbnrnye!

amirah said...

akak suka bw kwn2 di bloglist je..huhu..camne nk tambah kawan2 ye tak?

S said...


NUR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...