Nak Souvenier best?

SEMUA CERITA tentang MAHARAJA LAWAK.

MAHARAJA LAWAK.

Banyak blog yang duk mengomen tentang program ni. Dah bermula la tu. Maklumla RAJA LAWAK dah tamat siarannya dengan menyaksikan MAN JUARA RAJA LAWAK 5. Beruntung MAN tu kan?..

Sayangnye tak dapek nak nonton sama. Jadi, tak dapekla nak kongsi cerita.. Sebab apa ye tak leh nengok.. sebab MAHARAJA LAWAK kat ASTRO WARNA kan?.. Jadi, disebabkan tak melanggan WARNA, maka tiada la saluran itu. Tak mengapa la.. baca je kat blog mereka yang updatekan cerita tentang MAHARAJA LAWAK ni. Lepas tu imejin sendiri..

Yang pasti rasanya JOZAN tu ada harapan. Sebab lawak mereka memang menarik. Kalau masa menghoskan RAJA LAWAK tu pun, kadang-kadang-kebanyakan diorang yang lagi LAWAK kan sebenarnya.. Siapa setuju..

NABIL pun apa kurangnya. Cuma yang tak best bila dilanda kontroversi, itu yang jadi kurang respek sikit.. Tak payah cakap artis la.. Kalau kawan-kawan kita ada cerita tak elok.. pasti kita pun pandang SEMACAM juge kan.. HINDARILAH KONTROVERSI.


6 comments:

mizzkechique said...

tambah lak jozan ramai peminat.. yeah!!

ardinihumaira said...

a ah tingkatkan prestasi ;)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

warna ngan prima de jugak la sis...so takyah risau law warna takde

Biey said...

takpe minggu fes n second masih ble tengok kat prima..

Qaseh chenta said...

diorng wat minggu 1st ngan second kt prima,cam promo la tuh nk bg org langgan astro warna...pandai diorng ek,nak untung...ish2...xpela,tgk minggu petama & kedua pun jadi la..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xsempat tgk semalam..
bz...
tapi family kate nabil nye terbaek...
jozan tetap the best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...