Nak Souvenier best?

Dah Bangun Ke?

Solat Subuh.
Yang cuti yang bekerja yang tsk buat apa apa.
Kalau cuti, nak sambung tidur lagi ke?
Sayangle pagi yang indah ni.
Pagi pagi ni MURAH REZEKI tau..
Tak semestinya REZEKI DUIT, kadang dapat makan sarapan pun kira rezeki..
Bangun pagi tu pun kira rezeki ..

Karang harini pulak NISFU SYAABAN. oh ye.. Dah masuk pertengahan Syaaban. Ada apa dengan NISFU SYAABAN ni? Ada yang boleh kongsikan.. ? Ramadhan kian menjelma.. Bersediakah kita semua.. Haritu ada topik pagi , belum puasa dah cakap pasal Raya. Itulah adat kat sini. Pernah kawan beritahu, kalau kat negara Arab sana, Bulan Ramdhan la yang paling meriah, bila HARI RAYA AIDILFITRI tu dah takde apa apa sangat. Teringin juga nak g berpuasa di sana, nak tengok sendiri kemeriahannya.
Kat sini dah nak start RAYA dah.. Cecube tengok suratkhabar.. Dah berlambak lambak iklan hari raya. Terutamanya perabot dan BAJU RAYA la. Kalau tempahan kuih raya toksah cakapla.. Berduyun duyun menanti. Masih rai lagi ke yang suka tempah kuih raya ni ye? Bukanke kini dah ramai yang buat sendiri..
Teringin nak makan APAM POLKADOT yang menjadi fenomena kini!..
- kalau harini kita update blog ala ala update SRATUS kat FACEBOOK ada ok ka?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...