Nak Souvenier best?

MYSUPERKIDS.NET.

Pernah dengar atau baca atau perasan tak tentang sebuah blog dengan url MYSUPERKIDS.NET ni?.. Mungkin bagi golongan ibu ibu dan jarang jarang untuk bapak bapak pernah atau kenal dengan pemilik My Super kids ni. Dengan tajuk laman iaitu BLOG TO THE NEXT LEVEL, memang diakui blogger ini mempunyai fakt0r X. Bukan hendak memuji apalagi mempengaruhi tetapi entry ini hanya untuk disimpan sebagai ingatan di kemudian hari serta rujukan jika berkaitan.

Pemilik MYSUPERKIDS.NET ini juga bukanlah calang calang individu. Sepanjang mengenal beliau di Alam Maya, sangat teringin untuk berkenalan denganya lebih rapat namun ... Mempunyai gaya penulisan hebat- mungkin sebab kerap buat assigments ye masa blajo dulu.. Peribadi ini amat menyenangi setiap bait tulisannya.

Setiap entry beliau bermanfaat. Tidsk boleh dibandingkan dengan blog ALL IN ONE ini.. Ibaratnya panggang dari api..segala yang tulis pasti ada sesuatu untuk dibawa pulang. Santapan minda, motivasi serta pelbagai tips digarap dengan baik menjadikan tidak jemu membacanya. Jika berkesempatan, ingin sekali menerima ilmu direct dari beliau. Dan beliau MOMMY LYNA .. Seorang ibu, wanita hebat!! Yang baru baru ini menerima kehadiran anak ke3..

Envy?

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...