Nak Souvenier best?

FINAL SHOWDOWN 2011 GOES TO:

Disebabkan ada orang lain juga yang memegang majoriti yang lebih banyak , maka yang minoriti ini akhirnya termangu di hadapan PC. Oleh itu, nak tak nak tengok,, kena dengar juge kan. Dapat la dengar kemeriahan di I CITY itu. Baru je usai persembahan HMC PHLOW. Walaupun kali pertama menonton SHOWDOWN( obviously la kan sebab baru tau malam ni..), rasanya macam ok sangat la juga persembahan mereka ni. Ye la kan.. takkan le kalau tak best boleh masuk FINAL SHOWDOWN 2011 ni kan.
Dan, eh ada YAZID AF juga.. Dia memang suka menari dari dulu kan.. Sebelum AF lagi. Bagi yang memang mengikuti SHOWDOWN tentu tergelak sebab tuan blog ALL IN ONE ni buat entry yang dah lama kawan-kawan peminat SHOWDOWN ni tau kan. Eh ada api-api pula persembahan ni. Muziknya ni yunik la..

~SIAPA YANG SEDANG MENONTON BERSAMA?

PSSTT.. KITA BAKOR!

1 comments:

Alisya said...

alisya tengok!

go ECX! tiba-tiba teringat lagu nih..
goyang-goyang...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...